Hoe een idee werkelijkheid werd…

”Restaurant l’Ambiance is gelegen aan de jachthaven van Middelharnis. Het sfeervolle en karakteristieke havenpand zal het decor worden van ons restaurant. Alwaar wij u met liefde en passie een onvergetelijke avond zullen bezorgen. Pure smaken, mooie wijnen, geserveerd in een prachtige omgeving.”

Maart 2016 heeft restaurant l’Ambiance haar deuren geopend. Hier willen Leander en Jordi hun droom en ambities met u delen.
De gerechten die gecreëerd worden zijn verrassend, puur van smaak, bereid met passie en worden geserveerd met mooie bijpassende wijnen. In de keuken worden dagverse producten gebruikt en wordt zoveel mogelijk met streekproducten gewerkt. Kortom: een klassiek Franse keuken met moderne kooktechnieken.
Wij verwelkomen u graag voor een diner of een lunchmenu op afspraak. Ook voor vergaderingen, feesten en partijen of een evenement op locatie bent u bij ons op het juiste adres.

Pure smaken die toch verrassend zijn, een totaalbeleving waar u als gast versteld van zult staan.

Leander Kattestaart
Leander is opgegroeid op Goeree-Overflakkee. Door de omgeving is zijn voorliefde voor verse producten van het land geboren. De polders, de landerijen vol met gewassen en dieren gaven de inspiratie die terug te vinden is in zijn gerechten.

”Bij ons thuis, aten we vroeger alles rechtstreeks van de boer, verser is er niet te krijgen. Pure smaken heb ik dus zeker meegekregen vanuit mijn jeugd en dit zal dan ook terugkomen op het bord. Ons eiland heeft zo veel mooie producten te bieden, het zou zonde zijn om daar niets mee te doen. De interactie met lokale telers en ondernemers is voor ons dan ook een ‘must’ en een belangrijk hulpmiddel om een prachtig en smaakvol gerecht voor u te bereiden.” aldus Leander.

Het team…

Jordi Bos
Jordi is opgegroeid in Dinteloord een klein West-Brabants dorpje. Zijn eerste stap in de horeca werd een bijbaan als afwasser. Al snel wist Jordi dat hij meer wilde en is doorgestroomd naar de bediening waarvan bleek dat dit op zijn lijf geschreven was. Om dit aan te vullen en te perfectioneren is Jordi een gerichte opleiding gaan volgen om een echte professional te worden.

”Tijdens mijn opleiding belandde ik in Willemstad, hier ben ik ruim tien jaar werkzaam geweest in het restaurantwezen. Ik heb hier de kans gekregen mij verder te ontwikkelen en om de fijne kneepjes van het vak te leren.” aldus Jordi.

Leander en Jordi werkten voorheen in hetzelfde bedrijf. Op een bepaald moment hebben zij het besluit genomen om de krachten te bundelen en om hun ambities te verwezenlijken in de vorm van l’ Ambiance te Middelharnis